Conny Hendriks

woensdag 03 maart 2010 19:43

Hierbij wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om mij even voor te stellen.

Ik ben Conny Hendriks (geboren Metzke) 44 jaar en ruim 18 jaar getrouwd met Rob Hendriks. Samen hebben we 3 kinderen (2 jongens en 1 meid) van 13 tot 17 jaar. Ik woon met mijn gezin in het dorp Waspik waar het plezierig wonen is. Het is hier goed merkbaar dat er een sterke sociale cohesie is in de buurten en wijken alsmede een rijk en bloeiend verenigingsleven wat daar uit voortvloeit.

 

In het dagelijks leven heb ik een job als woonbegeleider bij het RIBW Midden Brabant en ben ik werkzaam in de sociaal maatschappelijke hulpverlening bij een GGZ instelling, de Reinier van Arkelgroep in ’s-Hertogenbosch.

 

Sinds 2007 ben ik lid van de ChristenUnie waarvan een korte periode als bestuurslid van de lokale kiesvereniging. De ChristenUnie is een partij die sociaal betrokken is bij mensen en daar voel ik me sterk toe aangetrokken. Oog hebben voor de zwakkeren in de samenleving en doen naar vermogen om juist voor deze doelgroep iets te kunnen betekenen. Die meerwaarde kunnen we onder meer bieden door ons in de gemeente Waalwijk goed te organiseren en samen te werken met andere partijen en organisaties in het publieke domein. Daar hoort een daadkrachtige lokale overheid bij die de regie in handen neemt, initiatiefrijk is  en de juiste prioriteiten stelt binnen haar financiële mogelijkheden en wettelijke bevoegdheden.

 

De ChristenUnie is een partij die deze idealen hoog in haar vaandel heeft staan en aan die ChristenUnie geef ik mijn volledige steun en hiervoor wil ik mij inzetten.   

« Terug

Reacties op 'Conny Hendriks'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.